top of page
Open Site Navigation

Har du plats för framtidens stjärnor?

Jobbar du på ett bibliotek eller folkets hus och vill samarbeta med oss? Kontakta oss på info@helloworld.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av events och aktiviteter nära dig!

Kids Hack Day @Epicenter

Stockholm
18 November
För vem: 6+ år

Den 18 november öppnar vi dörren till Kids Hack Day - ett temabaserat öppet hus som vi arrangerar två gånger per år i Stockholm som en del av den globala rörelsen Kids Hack Day. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på Hello World! och vill komma och prova på lite av det vi erbjuder. Hela familjer och även yngre barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Prova På

För att öppna dörren för fler barn och unga till digitalt skapande, erbjuder vi prova på pass på t.ex. bibliotek, folkets hus och hos andra föreningar. Här nedan hittar du alla aktuella samarbeten.

Sommarkurs i Pythonstudio @Sollentuna

Stockholm
Vecka 26 (26-30 juni) kl 09-12
För vem: Tjejer och icke-binära, 9 -11 år

Är du tjejer eller icke-binär, mellan 9-11 år och vill testa på programmering? I sommar gästar Hello World! Sollentuna med vår Pythonstudio. I samarbete med Makerzone och Biblioteken i Sollentuna. Anmäl intresse och ställ frågor genom att maila ansvarig kontaktperson genom att trycka på knappen nedan.

Sommarkurs i Minecraftstudio @Kungsholmens bibliotek

Stockholm
Vecka 25 (19-22 juni) kl. 9-12
För vem: 10-12 år

I sommar gästar Hello World! Kungsholmens biblioteks kollo och håller i en Minecraftkurs! Läs mer och ansök om en plats på deras hemsida.

Sommarkurs i Webbstudio @Kungsholmens bibliotek

Stockholm
Vecka 25 (19-22 juni) kl. 13-16
För vem: 13-15 år

I sommar gästar Hello World! Kungsholmens biblioteks kollo och håller i en Webbstudiokurs! Läs mer och ansök om en plats på deras hemsida.

Sommarkurs i Scratchstudio @Sollentuna

Stockholm
Vecka 26 (26-30 juni) kl.13-16
För vem:  9 -11 år

I sommar gästar Hello World! Sollentuna med vår Pythonstudio. I samarbete med Makerzone och Biblioteken i Sollentuna.Anmäl intresse och ställ frågor genom att maila ansvarig kontaktperson genom att trycka på knappen nedan.

bottom of page