top of page
Open Site Navigation

Prova på programmering @Rinkeby Folkets Hus

Stockholm
29 Jan- 26 Feb
För vem: 8-11 år

Är du mellan 8-11 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två eller fem tillfällen på Rinkeby Folkets hus och testa olika typer av digitalt skapande!

Har du plats för framtidens stjärnor?

Jobbar du på ett bibliotek eller folkets hus och vill samarbeta med oss? Kontakta oss på info@helloworld.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av events och aktiviteter nära dig!

Prova på programmering
@Stockholm Ladies Academy i Brandbergen

Stockholm
5 feb - 5 mars
För vem: 8-14 år

Är du mellan 8-14 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två, tre, fyra eller fem tillfällen hos Stockholms Ladies Academy i Brandbergen och testa olika typer av digitalt skapande med oss på Hello World!

Kids Hack Day @Epicenter

Stockholm
15 April
För vem: 6+ år

Den 15 april öppnar vi dörren till Kids Hack Day - ett temabaserat öppet hus som vi arrangerar två gånger per år i Stockholm som en del av den globala rörelsen Kids Hack Day. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på Hello World! och vill komma och prova på lite av det vi erbjuder. Hela familjer och även yngre barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Bokningen öppnar under våren 2023.

Prova på programmering @Balagan, Malmö stadsbibliotek

Stockholm
22 Jan- 26 Feb
För vem: 9 -13 år

Kom och testa på programmering med Hello World! Du som är mellan 9-13 år kan under fem tillfällen prova olika sorters programmering och digitalt skapande! 

Prova På

För att öppna dörren för fler barn och unga till digitalt skapande, erbjuder vi prova på pass på t.ex. bibliotek, folkets hus och hos andra föreningar. Här nedan hittar du alla aktuella samarbeten.

Hello Girl!

Online
8 mars
För vem: 12-16 år

Är du tjejer eller icke-binär, mellan 12-16 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Välkommen att hänga med oss online den 8 mars!

Läs mer och anmäl dig!

Prova på programmering @Botkyrka bibliotek

Stockholm
30 Jan- 6 Mar
För vem: 8-12 år

Är du mellan 8-12 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två eller kanske fem tillfällen och testa olika typer av digitalt skapande! Tillfällena kommer att hållas på fem olika bibliotek i Botkyrka kommun (Tumba bibliotek, Fittja bibliotek, Alby bibliotek, Tullinge bibliotek, Hallunda bibliotek).

Prova på programmering @Kirseberg fritids-och kulturhus

Malmö
31 Jan- 28 Feb
För vem: 12-16 år, tjejer & icke-binära

Är du tjej eller icke-binär, mellan 12-16 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två eller fem tillfällen på Kirsebergs fritids-och kulturhus för att testa olika typer av digitalt skapande! 

Prova på programmering
@Tegelhögens fritidsgård i Hässelby

Stockholm
31 Jan - 28 feb
För vem: 13-16 år

Är du mellan 13-16 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två, tre, fyra eller fem tillfällen på Tegelhögens fritidsgård i Hässelby och testa olika typer av digitalt skapande. 

Länk till anmälan kommer snart
bottom of page