Open Site Navigation

Prova På - Programmering @Sollentuna Bibliotek

Stockholm
13 Nov - 27 Dec
För vem: 12-16 år

Är du mellan 12-16 år och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två eller tre tillfällen i höst på Sollentuna bibliotek och testa olika typer av digitalt skapande!

Har du plats för framtidens stjärnor?

Jobbar du på ett bibliotek eller folkets hus och vill samarbeta med oss? Kontakta oss på info@helloworld.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av events och aktiviteter nära dig!

Prova På - Programmering
@Kungsholmen Bibliotek

Stockholm
9 Nov - 7 Dec
För vem: 10-12 år

Är du tjej/icke-binär och vill testa på digitalt skapande och programmering? Då är du välkommen till ett, två, tre, fyra eller
fem tillfällen i höst på Kungsholmens bibliotek och testa olika typer av digitalt skapande. T.e.x kan du skapa ett eget spel
i Scratch, bygga en robot med strawbees och microbits eller varför inte lära dig Python med imagicharms.

Kids Hack Day @Epicenter

Stockholm
19 Nov
För vem: 6+ år

Den 19 november öppnar vi dörren till Kids Hack Day - ett temabaserat öppet hus som vi arrangerar två gånger per år i Stockholm som en del av den globala rörelsen Kids Hack Day. Detta är en perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på Hello World! och vill komma och prova på lite av det vi erbjuder. Hela familjer och även yngre barn från 6 år och uppåt är välkomna!

Prova På - programmering @Bro Bibliotek

Stockholm
22 Nov - 6 Dec
För vem: 12-16 år

Kom och testa på programmering med Hello World! Du som är mellan 12-16 år kan under tre tillfällen prova olika sorters programmering såsom python, spelprogrammering och webbdesign!

Prova På

För att öppna dörren för fler barn och unga till digitalt skapande, erbjuder vi prova på pass på t.ex. bibliotek, folkets hus och hos andra föreningar. Här nedan hittar du alla aktuella samarbeten.