top of page
Open Site Navigation

Ansök till kurs

Om du vill ansöka till flera kurser, så kan du skicka in flera ansökningar. Du kommer endast att få plats på en kurs. Våra kurser görs i samarbete med Sensus Studieförbund.

Kursbeskrivning

Hello

Om Kursen

Kursen ges kvällstid på måndagar under sju tillfällen och varje tillfälle är 90 minuter långt. Vid varje träff kommer digitalt skapande i våra studios att varvas med andra inspirerande inslag och gruppaktiviteter! Kursen ges på svenska och kräver inga förkunskaper i programmering.


Samtliga träffar leds av våra inspirerande ledare som är studenter på tekniska utbildningar och som brinner för att lära ut tech till barn och unga! Varje grupp består av tio deltagare och två ledare.


För den här kursen behöver du ta med dig en egen dator och i förväg installera programvaran. Vi skickar ut instruktioner om programvara ca en vecka innan kursstart.

Vem kan ansöka om en plats?


Hello World! är en ideell förening där ett av målen är att ha en bredd av barn och unga som deltar på våra aktiviteter. För att kunna ha grupper med en jämn könsfördelning och en blandning av barn från olika bakgrunder och områden i Sverige behöver du ansöka om en plats på en (eller flera) kurser. Du som vill gå en kurs ansöker via formuläret nedan. Hello World! går sedan igenom alla ansökningar och meddelar dig via mail eller telefon om du har fått en plats eller inte.

18 Aug - Ansökan till hösten kurser öppnar


31 Aug - Ansökan stänger


1 Sep - Besked om plats. Om du inte får en plats, hamnar du på vår reservlista.


5 Sep - Sista dag att tacka ja till sin plats. Får vi en plats över erbjuds någon från reservlistan den.


7 Sep - Sista dag att tacka ja till sin reservplats.

Age

Level

Datorkrav

When

bottom of page