top of page
Open Site Navigation
Spelar på datorn

Terminskurser

Tycker du om att måla, skriva, bygga saker? Här får du göra det du tycker är kul men med en digital twist! Utforska design, kodning, hur man gör ett datorspel och mer på en av våra studios. Vi ses en gång i veckan i sju veckor! Här nedan ser du några av de inriktningar vi har.

Nästa kurssläpp sker i sommar.

Webbstudio

Webbstudion är för dig som gillar färg, design och form! I webbstudion kommer du att göra en prototyp på en hemsida och på så sätt lära dig HTML och CSS, som används för att skapa hemsidor. När du är klar har du en egen hemsida att visa upp för världen!

Imagistudio

I imagistudion får du testa att programmera i Python på ett visuellt och spelbaserat sätt. Du kan dela och visa upp dina skapelser med andra. Låt kreativiteten flöda när du kodar din [matris] till vad du vill, samtidigt som du lär dig grunderna i python.

Minecraft

Är du nyfiken på Minecraft och vill lära dig att skapa nya världar där du styr världen med hjälp av kod? I Kodstudio Minecraft får du lära dig hur du får robotar att hugga träden och gräva gruvorna så att du kan passa på att bygga ditt egna drömprojekt!

Scratchstudio @ Toca Boca Campus

Födelseår: 2012 - 2015

När: 11 april - 23 maj tisdagar 18.00-20.00

Nivå: Nybörjare

Plats: Stockholm

Scratchstudio

I Scratchstudion kommer du att lära dig programmeringens grunder på ett väldigt enkelt och roligt sätt. Vi kommer att koda i Scratch som är ett program där koden skapas med hjälp av block i stället för med text.

App Studio

Webbstudion är för dig som gillar färg, design och form! I webbstudion kommer du få göra en prototyp på en hemsida och på så sätt lära dig HTML och CSS, som används för att skapa hemsidor. När du är klar har du en egen hemsida att visa upp för världen!

bottom of page