top of page
coverbild-rymdpodd.png

Lyssna tillsammans med din klass

I podden Har vi åkt till Mars än? - junior letar vi tillsammans med experter efter lättförståeliga och pedagogiska svar på frågor om rymden. Frågorna är ställda av nyfikna barn och handlar om allt från ljusets hastighet, rymdraketer, planeter och lagar i rymden! Podden produceras av Rundfunk Media.  Varje avsnitt kommer med tillhörande lärarhandledning vilken är anpassad för åk. 4 - åk. 8 och framtagen av lärare. Handledningarna är finansierade av Rymdstyrelsen och publiceras löpande här med start v.12.

Några av poddens gäster

Podden gästas bl.a. av Gabriella Stenberg Wieser, Christer Fuglesang, Li Forsberg, Göran Östlin, Patrik Norqvist, Carina Persson och Marcus Wandt (f.v. nedan).

Projektet finansieras av

104608ea-f866-4eee-87a0-36395a65135f.png

The Techy After School Program

Tycker du om att bygga saker? Här får du göra det du tycker är kul men med en digital tvist.  Till nästa sommar kommer vi även ha kurser med rymden som tema! Tills dess, utforska design, kodning, hur man gör ett datorspel och mer på någon av våra andra kurser.

Frame 710 (1).png

Sugen på ännu mer rymdpodd?

Kolla in orginalpodden "Har vi åkt till Mars än?" för vuxna.

Frame 711 (1).png
Homepage IMG3_HW!.png

Bli main partner med fokus rymden

Att bli introducerad till STEM & den digitala världen tidigt i livet kan bidra till förbättrade livsförutsättningar och tillsammans kan vi stötta barn och ungdomar i deras framfart. Som main partner ges du möjligheten att specifikt engagera dig i rymden, t.ex. genom att bidra med utveckling och uppskalning av vår rymdstudio på skolor där vi håller våra kurser.

Nyfiken på hela vårt partnerprogram? Utforska hur du som partnerföretag kan vara med och tända framtidens digitala stjärnor!

bottom of page