top of page
Open Site Navigation

Lyssna tillsammans med din klass

I podden Har vi åkt till Mars än? - junior letar vi tillsammans med experter efter lättförståeliga och pedagogiska svar på frågor om rymden. Frågorna är ställda av nyfikna barn och handlar om allt från ljusets hastighet, rymdraketer, planeter och lagar i rymden! Podden produceras av Rundfunk Media.  Varje avsnitt kommer med tillhörande lärarhandledning vilken är anpassad för åk. 4 - åk. 8 och framtagen av lärare. Handledningarna är finansierade av Rymdstyrelsen och publiceras löpande här med start v.12.

Projektet finansieras av

Bli podd-sponsor

Att bli introducerad till STEM & den digitala världen tidigt i livet kan bidra till förbättrade livsförutsättningar och tillsammans kan vi stötta barn och ungdomar i deras framfart. Som podd-sponsor ges du möjligheten att sponsra enskilda avsnitt och stötta vårt arbete mot skolor och lärare, samt få synlighet för detta på denna sida.

Nyfiken på hela vårt partnerprogram? Utforska hur du som partnerföretag kan vara med och tända framtidens digitala stjärnor!

Homepage Rymdpodd HW.png

Sugen på ännu mer rymdpodd?

Kolla in orginalpodden "Har vi åkt till Mars än?" för vuxna.

After School Program med rymden som inspiration

Tycker du om att bygga saker? Här får du göra det du tycker är kul men med en digital tvist.  Till nästa sommar kommer vi även ha kurser med rymden som tema! Tills dess, utforska design, kodning, hur man gör ett datorspel och mer på någon av våra andra kurser.

bottom of page